Vernieuwde website MenA.nl

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 10:30
Als Microsoft met de acquisitie van LinkedIn (26 miljard dollar) zijn versleten verdienmodel nieuw leven probeert in te blazen, kan de M&A Community natuurlijk niet achterblijven. Al doen wij het op eigen krachten. Welkom op MenA.nl 2.0:

– Word beter gevonden door 1000-en potentiële klanten
– Selecteer en vind eenvoudiger deals en league tables
– Uitgebreide profielen van dealmakers en bedrijven
– Website 2 keer sneller
– 100% mobile friendly (apps zijn passé)
– Verbeterde gebruiksvriendelijkheid 

Oké, we geven onmiddellijk toe. De vorige website was alles behalve esthetisch verantwoord, makkelijk doorheen te klikken of mobielvriendelijk. Althans, dat werd ons verteld door quinoabaarden in paarse broeken met de functietitel ‘art director’ op hun visitekaartje. Dat zijn toch wel een beetje de figuren die tegenwoordig bepalen wat het algemene schoonheidsideaal is op het web. 

De LinkedIn voor M&A professionals
Onze IT-afdeling is aan het werk gezet om de M&A Community te voorzien van een nieuw online thuis. Een zeer belangrijke verbetering is de manier waarop onze members – jullie dus – worden weergegeven. Voorheen waren de bedrijfs- en persoonsprofielen wel erg lean and mean opgezet. Deze hebben we opgepimpt naar een soort Linkedin Deluxe. Dat kostte ons veel bloed, zweet en Red Bull (Dennis, Niels en Willy van IT drinken geen koffie) maar we hadden helaas geen 26 miljard op de plank liggen voor een overname van een al bestaand platform. 

Waarom is een overzichtelijk profiel zo belangrijk? 
We horen regelmatig van onze partners dat potentiële klanten en samenwerkingspartners op de M&A-profielen kijken om erachter te komen wat hun transactie track record is, in welke sector zij werken, wie hun teamgenoten zijn en wat voor artikelen er over hen zijn verschenen. Dat is nu allemaal overzichtelijk gemaakt. Zo wordt u dus beter gevonden door de duizenden bedrijven, investeerders en concullega’s die onze website maandelijks bezoeken.

Kijk even hoe uw eigen profiel op de nieuwe website erbij hangt en laat ons weten of we nog informatie missen.

MenA.nl in cijfers
80.000 pageviews p/m
24.000 unieke bezoekers p/m

Mobiele handigheid
Iedere zelf gerespecteerde website in 2016 moet mobile responsive zijn. Check onze website maar eens op uw mobiel. Ziet er keurig uit. Nu kunt u snel en moeiteloos tijdens borrels en onderhandelingen checken bij welk kantoor die ene dealmaker ook alweer werkt en wat voor deals hij of zij eerder heeft gedaan. 

Snelheid
Ook is de snelheid van de website aanzienlijk verbeterd. Vraag ons niet hoe, dat kan alleen onze IT-afdeling uitleggen in onbegrijpelijke taal. 

League Tables 
Het zoeken in de league tables is daarnaast verfraaid. Draai gemakkelijk uw favoriete league table uit per sector, periode, categorie, dealmaker of bedrijf. 

Full Memberships M&A Community
Al deze voordelen brengen met zich mee dat het Full Membership vanaf heden 795 euro is. Hiervoor krijgt u deal inzchten, zichtbaarheid van uw profiel en deals, toegang tot M&A Fora, Het Private Equity Summit en Het Corporate Growth Summit en ontvangt u het M&A Magazine.     

Dan is het nu een kwestie van wennen aan het nieuwe portiek van de M&A Community. We zijn blij dat onze oude website tot het verleden behoort maar we gaan die blauwe Smigel ook wel een beetje missen. 

Suggesties?
Wij hebben ons best gedaan om de website een stuk aangenamer te maken voor u maar zijn nog lang niet uitontwikkeld. Heeft u suggesties of ziet u ongelukkige fouten op de nieuwe website? Meld het dan bij eblaauw@alexvangroningen.nl.

——————

Sluit u aan bij 5.000 professionals in M&A
Word Full Member lid van de M&A Community of meld u aan voor de M&A Nieuwsbrief met de laatste deals, nieuws & achtergronden:

Word lid van de M&A Community: Alleen met de juiste kennis en beste contacten sluit u de mooiste deals. De M&A Community biedt u unieke kansen op kennis, netwerk en carrière. Word dus lid. Lees over al uw privileges en meld u aan.

Ontvang de unieke MenA.nl nieuwsbrief: Blijf op de hoogte van alle ins & outs bij fusies, overnames, IPO’s, regelgeving en financiering via de gratis M&A Nieuwsbrief. Met alle leads en inside dealinfo. Meld u eenvoudig en gratis aan.

 

Gerelateerde artikelen