Vergroot uw inzicht in de overnamemarkt met M&A Insight

Full ​M​embers van de M&A Community krijgen vanaf nu meer inzicht in de fusie- en overnamemarkt met M&A Insight, het dashboard voor de M&A-professional. In een oogopslag ziet u hoe de markt ervoor staat op het gebied van overnames, private equity en equity capital markets. 

Met overzichtelijke infographics kunnen overname-adviseurs, CEO's, CFO's, private-equitymanagers en kapitaalmarktspecialisten zien wat er gebeurt binnen hun markt. M&A Insight fungeert als een dashboard voor M&A-professionals, waarop in één oogopslag gezien wordt hoe snel de markt gaat, in welke sector de deals vallen en in welk waardesegment. Dit is zichtbaar voor de hele M&A-markt, maar ook voor deelsegmenten als private equity, equity capital markets en strategische M&A. 

Vijf voordelen van M&A Insight:

  1. Altijd op de hoogte van de omvang en activiteit van de overnamemarkt
  2. Eenvoudig bekijken in welke sectoren de deals vallen
  3. Dealactiviteit vergelijken met vorig jaar
  4. Weten wat private equity doet
  5. Zien welk type deal de markt domineert
 

M&A Insight is ontwikkeld in samenwerking met leden van de M&A Community; investeerders, advocaten, M&A Directors en CFO's. De infographics in M&A Insight zijn gebaseerd op de uitgebreide M&A Database van de M&A Community. Sinds 2012 verzamelt de M&A-redactie data over Nederlandse fusies, overnames, joint ventures en beursgangen met een waarde van meer dan vijf miljoen euro. Deze data wordt – met financials en betrokken adviseurs – gepresenteerd in de M&A Database.  

M&A Insight én M&A League Tables
De infographics van M&A Insight is een uitbreiding van de online mogelijkheden die een lidmaatschap van de M&A Community biedt. Leden hadden al toegang tot specifieke dealinformatie in de M&A Database en de M&A League Tables. Met de league tables zien leden direct welke adviseurs (zoals advocaten, bankiers en consultants) het meest actief zijn in de fusie- en overnamemarkt. 

Ga direct naar M&A Insight >>>
Bekijk alle voordelen van een lidmaatschap van de M&A Community >>> 

Gerelateerde artikelen