Van Moer Logistics neemt Belgisch chemiebedrijf over

Group van Loon telde 130 werknemers en had een omzet van 20 miljoen.

Logistieke dienstverlener Van Moer Logistics uit Zwijndrecht heeft de overname van tankcontainerspecialist Group Van Loon afgerond. Dit bedrijf is gevestigd in de Antwerpse haven. 

Group Van Loon is gespecialiseerd in het transport, reinigen, herstellen en opslag van tankcontainers op de Antwerpse Linker- en Rechteroever, stelt 130 mensen tewerk en realiseerde in 2021 een jaaromzet van 20 miljoen euro.
De overname past in de strategie van Van Moer Logistics om zijn aanbod voor de chemische sector uit te breiden. Group van Loon heeft 130 werknemers en had vorig jaar een omzet van 20 miljoen euro.

Van Moer Logistics heeft de laatste jaren reeds fors geïnvesteerd in groei. Na de overname zal het bedrijf 300 reinigingen en 275 herstellingen per dag uitvoeren, laat het bedrijf weten. Tevens is de capaciteit verdubbeld in de bulk- en tankcontainer-logistiek.

Alle activiteiten met tankcontainers zullen op dezelfde locatie in Zwijndrecht worden uitgevoerd, al wil het bedrijf ook op Rechteroever een dienstverlening aanbieden. 

Financiele details over de deal zijn niet bekendgemaakt.

Gerelateerde artikelen