Van der Hoek van Houthoff naar Active Capital Company

Jan-Paul van der Hoek vertrekt na 23 jaar bij Houthoff om per 1 november partner te worden bij Active Capital Company.

Houthoff meldt zelf dat partner Jan-Paul van der Hoek na 23 jaar afscheid neemt om per 1 november partner te worden bij de Amsterdamse private equity-investeerder Active Capital Company. Dit is een cliënt voor wie hij in de afgelopen jaren al diverse deals begeleidde.

In 1995 kwam Van der Hoek in dienst bij Houthoff, direct na zijn studie rechten in Rotterdam. Hier specialiseerde zich in (cross-border) fusies en overnames. In 2004 werd hij tot partner benoemd. Sinds 2014 gaf hij leiding aan de corporate/M&A-groep van Houthoff.

Als partner van Active Capital Company wordt Van der Hoek dus opeens een cliënt van Houthoff. “We kijken uit naar de samenwerking met hem in zijn nieuwe rol,” zegt partner Michiel Pannekoek in een persverklaring. Managing partner Edward de bock zegt dankbaar te zijn voor "de wijze waarop Van der Hoek vorm heeft gegeven aan de Corporate/M&A-groep".

Active Capital Company investeert in industriële ondernemingen en handels- en productiebedrijven met een omzet tussen tien en tachtig miljoen euro.

Gerelateerde artikelen