Value8 ziet positieve trends doorzetten

Value8 heeft de positieve trends van het eerste kwartaal zien aanhouden in het tweede kwartaal. Dat meldde de investeringsmaatschappij maandag, vooruitlopend op de halfjaarresultaten die op 28 augustus worden gepubliceerd.
Value8 ziet positieve trends doorzetten Value8 liet verder weten dat in lijn met de eind december 2012 geformuleerde strategie ,,diverse stappen zijn gezet waardoor de focus op groeisectoren is toegenomen”. Value8 breidde de afgelopen maanden onder meer zijn positie op de markten voor voeding en ‘food safety’ uit en vergrootte via SnowWorld ok de aanwezigheid in het ‘leisure’-segment.
Bestuursvoorzitter Peter Paul de Vries (foto) gaf in een toelichting aan dat het persbericht werd verstuurd om de datum van de publicatie van de halfjaarcijfers te communiceren. Value8 presenteert haar cijfers relatief laat, aangezien de onderneming afhankelijk is van de informatie uit de bedrijven waarvan ze aandeelhouder is. De Vries gaf aan er de komende jaren voor te willen zorgen dat de cijfers eerder kunnen worden gepubliceerd.
Bron: persbureau AFN
Gerelateerde artikelen