M&A-database bepalend voor M&A Awards 2018

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 11:08
De M&A-database is meer dan ooit bepalend voor de genomineerden voor de M&A Awards. Zorg dat uw deals voor 1 oktober zijn ingevoerd voor de longlists!

De gegevens uit de M&A Database laten haarfijn zien welke deals, kantoren en dealmakers er echt toe doen. Zo zijn de league tables van doorslaggevende waarde in de beoordeling van de M&A Awards. Een zorgvuldig geselecteerde groep M&A experts bestaande uit bestuurders, managing partners, topbankiers, insider-experts en M&A directors zullen hun oordeel deels hierop baseren. 

Uw deals in de M&A Database, 2 belangrijke momenten voor de M&A Awards.
Op 1 oktober 2018 wordt de survey voor de M&A Awards verstuurd. 

Zorg dat uw deals voor 1 oktober zijn ingevoerd in de M&A Database. De positie in de league tables bepaalt welke professionals er op de longlists komen. Experts krijgen in de M&A Awards survey in verschillende categorieën een keuzelijst (een longlist) om het stemmen te vergemakkelijken.  Zie ook het reglement op de website van de M&A Awards.

Op 1 november 2018 worden de league tables van 1 november 2017 t/m 1 november 2018 opnieuw uitgelezen en dan gebruikt voor het checken en wegen van de nominaties. De positie van u en/of uw bedrijf in de League Table op MenA.nl is medebepalend voor een nominatie. 

Deals voor de M&A Database voert u in op MenA.nl  of u stuur een e-mail naar deals@alexvangroningen.nl voor toevoegingen aan bestaande deals.

Huidige stand van zaken M&A Database League Table M&A Advisory (01-11-2017 – YTD)

Huidige stand van zaken M&A Database League Table Legal Advisory (01-11-2017 – YTD)

Uw klanten kunt u ook vragen (op u) te stemmen. Stuur een lijst met namen en e-mailadressen in Excel van de personen die de survey moeten ontvangen. Let op; dit kan slechts één persoon per bedrijf of per afdeling zijn en moet het afgelopen jaar actief zijn geweest in M&A. Denk bijvoorbeeld aan investeerders en professionals die werkzaam zijn bij de corporates (M&A Director(s), CFO(’s) of General Counsel). U kunt het Excel bestand e-mail naar  Ezri Joy Blaauw, eblaauw@alexvangroningen.nl, +31 6 46384782. 

De Beurs van Berlage is donderdag 13 december opnieuw het toneel van de M&A Awards. Dit jaar worden er 24 awards onder bijna 150 genomineerden verdeeld. Dat zijn er 8 minder dan in 2017. Op verzoek van insiders zijn tal van awards geschrapt maar zijn er ook een aantal nieuwe awards toegevoegd. In 2018 is er meer aandacht voor jonge talenten en voor private equity firms. En de stemprocedure is verbeterd.

 

Bekijk de deals en dealmakers in de M&A Database als volgt:

Stap 1: Login
Nog geen online member? Word hier online member en vraag gratis logingegevens voor de M&A-database aan. Klik op de link in de bevestigingsmail en gebruik uw logingegevens om binnen te komen op MenA.nl.

Stap 2: Bekijk alle Deals
Klik op ‘Deals’ in de blauwe navigatiebalk op MenA.nl. Op deze pagina staan alle deals van de M&A-database. U kunt in het menu links op de pagina een selectie maken.

Stap 3: Creëer een League table
Klik in het submenu op ‘League tables’ in de blauwe navigatiebalk. Hier vindt u de kantoren en betrokkenen gesorteerd naar dealwaarde en aantal deals. Selecteer in het menu ‘categorie’ de verschillende M&A-disciplines.

Gerelateerde artikelen