Lever deals voor 1 november aan voor M&A Database

Dit jaar is de stemprocedure van de M&A Awards verbeterd. In de afgelopen jaren konden experts zelf vrijuit namen voordragen. Dat kan in 2018 nog steeds maar nieuw is dat de redactie van M&A een aantal longlists voorlegt gebaseerd op de M&A League Tables.

De gegevens uit de M&A Database laten haarfijn zien welke deals, kantoren en dealmakers er echt toe doen. Zo zijn de league tables van doorslaggevende waarde in de beoordeling van de M&A Awards. Deals voor de M&A Database voert u in op MenA.nl  of u stuurt een e-mail naar deals@alexvangroningen.nl voor toevoegingen aan bestaande deals.

2 belangrijke momenten voor de M&A Awards.

  1. Zorg dat uw deals voor 1 oktober zijn ingevoerd in de M&A Database. De positie in de league tables bepaalt welke professionals er op de longlists komen. Experts krijgen in de M&A Awards survey in verschillende categorieën een keuzelijst (een longlist) om het stemmen te vergemakkelijken. Stemmers kunnen daarnaast ook zelf bedrijven en personen nomineren.
  2. Op 1 november 2018 worden de league tables van 1 november 2017 t/m 1 november 2018 opnieuw uitgelezen en dan gebruikt voor het checken en wegen van de nominaties. De positie van u en/of uw bedrijf in de League Table op MenA.nl is medebepalend voor een nominatie. 

Zie ook het reglement op de website van de M&A Awards.

Laat ook uw klanten stemmen
Een zorgvuldig geselecteerde groep M&A experts bestaande uit bestuurders, managing partners, topbankiers, insider-experts en M&A directors stemmen voor de M&A Awards. Uw klanten kunt u ook vragen (op u) te stemmen. Stuur een lijst met namen en e-mailadressen in Excel van de personen die de survey moeten ontvangen. Let op; dit kan slechts één persoon per bedrijf of per afdeling zijn en moet het afgelopen jaar actief zijn geweest in M&A. Denk bijvoorbeeld aan investeerders en professionals die werkzaam zijn bij de corporates (M&A Director(s), CFO(’s) of General Counsel). U kunt het Excel bestand mailen naar  Ezri Joy Blaauw, eblaauw@alexvangroningen.nl, +31 6 46384782. 

Op de foto Arne Grimme.

 

Gerelateerde artikelen