Uw deals in de M&A Database bepalend voor M&A Awards 2017

Een maand lang - van 1 oktober t/m 1 november - wordt de M&A-database vrijgegeven voor de online members van de M&A Community. De database met alle deals en dealmakers is cruciaal. Een zorgvuldig groep M&A experts bestaande uit bestuurders, managing partners, topbankiers, insider-experts en M&A-directors zullen hun oordeel deels hierop baseren.

De gegevens uit onze database laten haarfijn zien welke deals, kantoren en dealmakers er echt toe doen. Zo kunnen league tables van doorslaggevende waarde zijn in de beoordeling van de M&A Awards.

Normaliter is de M&A-database exclusief toegankelijk voor Full Members van de M&A Community, maar deze maand is deze opengesteld voor iedere belangstellende, zolang je maar een online membership hebt. In deze database zijn honderden deals en de meest actieve dealmakers van het afgelopen jaar opgenomen. Talm daarom niet, registreer gratis, snuffel rond en ontvang de nieuwsbrieven van de M&A Community.

Staat een deal er niet in?

Essentieel is dat eenieder een compleet palet van deals voorgeschoteld krijgt en dat dus ook al uw deals op MenA.nl verschijnen. Zend uw deal in via het dealformulier of stuur een e-mail naar deals@alexvangroningen.nl. De database moet een eerlijk en evenwichtig overzicht geven van de beste deals. Het zou daarom jammer zijn als u de boot mist. Meer informatie over de procedure van de M&A Awards 2017 ontvangen? Check deze link

Bent u werkzaam in één van de onderstaande categorieën?

  • Best M&A Lawyer

  • Best M&A Advisor

  • Best Transaction Support Advisor

  • Best Dutch M&A Law Firm

  • Best Dutch M&A House

Het eindoordeel is de combinatie van het totaal aantal behaalde stemmen van de experts, investeerders en corporates met de positie van het bedrijf of individu in de league tables van MenA.nl. Elk met een weging van 50% en in de periode 1 november 2015 tot en met 1 november 2016. De positie in de league table is een combinatie van aantallen deals en de waarde van de deals. Zie ook pagina 7 in het reglement.

Bent u werkzaam in één van de onderstaande categorieën?

  • Best M&A Lawyer Midmarket

  • Best M&A Advisor Midmarket

  • Best Transaction Support Advisor Midmarket

Het eindoordeel is dan de combinatie van het totaal aantal behaalde stemmen van de experts, investeerders en corporates met de positie van het bedrijf of individu in de league tables van MenA.nl. Elk met een weging van 50% en in de periode 1 november 2015 tot en met 1 november 2016. De positie in de league tables in deze categorieën is enkel gebaseerd op aantallen deals. Zie ook pagina 7 in het reglement.

Voorbeeld: M&A Advisor Midmarket X heeft de meeste stemmen ontvangen. De score is 10 – 1 = 9. Hij heeft de nummer 3 positie in de league tables gebaseerd op aantallen deals. Zijn of haar score in de league tables is (10 – 3) = 7. De totale score is: (9 + 7) * 0.5 = 8. Zie ook pagina 7 in het reglement.

Bekijk de deals en dealmakers in de M&A Database als volgt:

Stap 1: Login

Nog geen online member? Word hier online member en vraag gratis logingegevens voor de M&A-database aan. Klik op de link in de bevestigingsmail en gebruik uw logingegevens om binnen te komen op MenA.nl.

Stap 2: Bekijk alle Deals

Klik op ‘Deals’ in de blauwe navigatiebalk op MenA.nl. Op deze pagina staan alle deals van de M&A-database. U kunt in het menu links op de pagina een selectie maken.

Stap 3: Creëer een League table

Klik in het submenu onder ‘Dealmakers’ op ‘League tables’ in de blauwe navigatiebalk. Hier vindt u de kantoren en betrokkenen gesorteerd naar dealwaarde en aantal deals. Selecteer in het menu ‘categorie’ de verschillende M&A-disciplines.

Ontdek alle ins en outs van de M&A-database in de verschillende online M&A-tutorials.

– Lees de 5 tips om uw deal te vinden

– Lees de 5 tips om uw dealmaker te vinden

– Lees de 5 tips om league tables te maken

– Lees de 5 tips om uw deals zo snel mogelijk online te zetten

 

Gerelateerde artikelen