Unit4 neemt Compright over

Softwarebedrijf Unit4 heeft Compright overgenomen. 

Compright is een aanbieder van software voor middelgrote organisaties met complexe internationale behoeften op het gebied van compensatiebeheer. 

“Organisaties staan voor de opgave om hun digitale transformatie te versnellen, maar hebben moeite met het aantrekken en behouden van het daarvoor benodigde talent”, zegt Mike Ettling, CEO van Unit4. “Met compensatiebeheer kunnen ze snel reageren op de beschikbaarheid en toenemende mobiliteit van talent." De oplossing Compright vormt volgens hem een perfecte aanvulling op het Unit 4-platform, dat de mogelijkheden voor de financiële administratie, inkoop, projectmanagement, HR en financiële planning en analyse verenigt (ERPx, zoals Unit4 het noemt). 

"Ons platform komt daarmee tegemoet aan de behoeften van organisaties die voor hun succes afhankelijk zijn van mensen, en stelt hen in staat om zich aan het nieuwe normaal aan te passen. Ik ben verheugd dat we het getalenteerde team van Compright binnen Unit4 mogen verwelkomen. Samen zorgen we voor een slimmere en innovatievere oplossing voor compensatieplanning en -beheer afleveren, die geknipt is voor mensgerichte organisaties”, aldus Ettling. 

“De focus van Unit4 op mensgerichte dienstverleners en moderne cloudoplossingen die de werkervaring en waarde van werk verbeteren, sluit perfect aan bij onze bedrijfsmissie”, zegt Boyd Davis, CEO van Compright. “Compright is in het leven geroepen om een einde te maken aan de complexiteit rond compensatiebeheer met een gebruiksvriendelijke, krachtige en betaalbare oplossing. Het is duidelijk dat de klanten van Unit4 daar direct van zullen profiteren, ongeacht hun locatie, de complexiteit van hun organisatie of het technische kennisniveau van hun gebruikers.”

Gerelateerde artikelen