Uitbreiding activiteiten en team Alfa Consultants

Het team van Alfa Consultants zal begin volgend jaar worden uitgebreid met Senior associate Klaas Jan Vijn voor opdrachten op het gebied van organisatie advies, recovery en interim management.

Klaas Jan Vijn is werkzaam geweest als bankier bij de afdeling Bijzonder Beheer van de Rabobank. De afgelopen jaren heeft hij diverse managementfuncties bekleed bij familiebedrijven o.a. in de scheepvaartindustrie en de landbouwmechanisatie.

Wilco Dokman is sinds 2011 werkzaam bij Alfa in de functie van Junior adviseur en in die rol de afgelopen jaren betrokken geweest bij een groot aantal waarderingsopdrachten en transacties. Met ingang van 1 januari zal hij binnen het team werkzaam zijn als Adviseur en Projectleider. Naast zijn waarderingswerkzaamheden zal hij zich vanaf dan met name richten op de begeleiding van (kleinere) transacties.

Tot slot zal start Maartje van Rhee begin volgend jaar als Junior jurist. Van Rhee is op dit moment als jurist werkzaam bij Cannock Chase. Bij Alfa Consultants zal zij Christiaan Buis en Wilco Dokman gaan ondersteunen bij hun lopende projecten en zich verder ontwikkelen als jurist en adviseur op het gebied van ondernemingsrecht en corporate finance.

Gerelateerde artikelen