Tweede add-on acquisitie van ORIBI

ORIBI Groep, actief in de Identity & Access Management-markt, heeft ID-verificatiespecialist JanusID overgenomen, gesteund door Main Capital Partners.

JanusID is daarmee de tweede add-on acquisitie van ORIBI. JanusID is een softwarebedrijf dat oplossingen levert voor digitale identiteitsverificatie. Het bedrijf ondersteunt daarmee processen voor Know Your Customer en Know Your Employee door identiteiten van klanten en werknemers volledig op afstand vast te stellen. Door gebruik te maken van moderne technologieën, stellen de oplossingen van JanusID gebruikers in staat om handmatige en foutgevoelige processen op een veilige manier te automatiseren en gemakkelijk binnen bestaande bedrijfsprocessen te plaatsen.

In samenwerking met het bestaande managementteam van ORIBI verkent Main verschillende groeimogelijkheden, zowel in aangrenzende markten als binnen de segmenten waarin het bedrijf reeds actief is. Met de oplossingen van JanusID zal het gecombineerde bedrijf haar huidige positie in de ID-verificatie markt verder versterken en met name binnen het mobiele segment haar expertise vergoten. 

Gerelateerde artikelen