Twee nieuwe partners Zuidbroek: Coen Sip en Bart Jan Kuck

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 11:39
Notarissen Coen Sip en Bart Jan Kuck zijn per 1 januari 2021 toegetreden als partners tot Zuidbroek.

Notaris Coen Sip (1978) is per 1 januari 2021 toegetreden als partner tot Zuidbroek.

Coen heeft ruim 19 jaar ervaring in het ondernemingsrecht, waarvan de laatste jaren als notaris / partner bij Van Campen Liem en daarvoor bij Loyens&Loeff.  Zijn focus en expertise liggen bij het (her)structureren van private equity en andere investeringsfondsen. Daarnaast adviseert hij bij M&A en venture capital transacties en ten aanzien van de vennootschapsrechtelijke aspecten bij nationale en grensoverschrijdende fusies, herstructureringen en samenwerkingsverbanden.

Coen Sip: “De praktijkfocus, frisse perspectieven en betrokkenheid van Zuidbroek bij cliënten sluiten perfect aan bij mijn visie. Ik zie dan ook uit naar de samenwerking en de gezamenlijke advisering van onze cliënten.

Notaris Bart Jan Kuck (1970) is per 1 januari 2021 toegetreden als partner bij Zuidbroek.

Bart Jan heeft ruim 25 jaar ervaring in het notariaat en was voor zijn aansluiting bij Zuidbroek ruim 12 jaar verbonden als notaris / partner aan het internationale advocatenkantoor Linklaters en daar werkzaam in de corporate en M&A praktijk. Bart Jan adviseert nationale en internationale ondernemingen over vele aspecten van het ondernemingsrecht en is nauw betrokken bij M&A transacties.

Bart Jan Kuck: “Ik heb de oprichting van Zuidbroek en de groei die het kantoor doormaakt met interesse gevolgd. Ik ben er trots op om nu ook deel te mogen uitmaken van het team en een mooie bijdrage te leveren aan de verdere uitbouw.

Over Zuidbroek Notarissen:

Zuidbroek Notarissen is een notarieel nichekantoor, met 30+ medewerkers, met een focus op het ondernemingsrecht en (financieel) toezichtrecht. Het team heeft jarenlange ervaring in de nationale en internationale ondernemingsrechtpraktijk. 

Anne-Marie Struycken: “Wij konden 6 jaar geleden niet voorzien dat Zuidbroek zo’n snelle groei zou doormaken en zo’n groot marktaandeel zou innemen. Wij zijn erg blij met de komst van Bart Jan en Coen die ons succes onderkennen en ons versterken. Ook zij zijn buitengewoon gespecialiseerd in de beursvennootschappen, beleggingsfondsen en M&A praktijk. Zij hebben net als Zuidbroek grote ambities en zijn dan ook zeer welkom.

Gerelateerde artikelen