Twee nieuwe partners bij De Brauw Blackstone Westbroek

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 11:11
De Brauw Blackstone Westbroek heeft Martje Verhoeven-de Vries Lentsch en Bart de Rijke per 1 januari 2019 benoemd tot partner van het advocatenkantoor.

Martje Verhoeven- de Vries Lentsch is zowel gespecialiseerd in commerciële litigation als in nationale en internationale arbitrage. Ze heeft in het bijzonder ervaring op het gebied van energie, waar ze veel heeft geprocedeerd en betrokken is geweest bij arbitrages over belangrijke langetermijnovereenkomsten op het gebied van gaslevering.

Bart de Rijke is gespecialiseerd in Europees en Nederlands mededingingsrecht. Hij heeft veel ervaring opgebouwd in het behandelen van belangrijke Europees-wijde patentzaken waarbij substantiële mededingingsrechtelijke kwesties aan bod kwamen. Daarnaast vertegenwoordigde hij high-tech bedrijven in complexe mededingingszaken.

"Adviseren over de meest complexe juridische materie vergt meer dan uitstekende juridische kennis; het vergt ook het vermogen om in een team te werken, te innoveren en goed te functioneren in een internationale setting. Martje en Bart zijn buitengewoon getalenteerde advocaten die precies dat in huis hebben”, zegt Geert Potjewijd, managing partner van De Brauw Blackstone Westbroek in een toelichting.

Gerelateerde artikelen