Twee nieuwe partners bij Norton Rose

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 09:57
Twee nieuwe partners komen de Amsterdamse vestiging van Norton Rose versterken. Herman Wamelink komt over van Allen & Overy en Maartje Govaert komt over van De Brauw Blackstone Westbroek.

Banking partner Herman Wamelink adviseert grote banken, investeerders en (middel)grote bedrijven op het gebied van overnamefinanciering en herstructureringen. Wamelink zal zich in zijn nieuwe rol richten op het uitbouwen van de overnamefinancieringspraktijk van de Amsterdamse vestiging van Norton Rose.

Maartje Govaert heeft 13 jaar arbeidsrechtervaring opgedaan in London, New York en Amsterdam en heeft internationale cliënten bijgestaan in internationale projecten, al dan niet als onderdeel van een corporate transactie. Met deze expertise zal zij als partner de bestaande arbeidsrechtpraktijk van Norton Rose versterken.

Partner en hoofd van de Amsterdamse vestiging Ep Hannema: "Momenteel hebben we een goed gevestigde praktijk met om en nabij 50 advocaten. De komst van Herman en Maartje volgt op de groeiende vraag van onze cliënten, mede als gevolg van ons groeiende internationale netwerk, en geeft onze ambitie aan de Nederlandse praktijk verder uit te bouwen."

 

Herman Wamelink (l) en Maartje Govaert

Gerelateerde artikelen