Twee nieuwe dealspartners PwC 

Joscha van den Bos en Stijn Spitaels zijn aangetreden als dealspartners binnen de Advisory-praktijk van PwC. 

Joscha van den Bos is aangetreden als partner Corporate Finance bij PwC deals waar hij zich gaat richten op M&A advies in de industrial en business services segmenten. Van den Bos: ‘Ik werk vooral in het mid-market segment en sta ondernemers graag bij op de voor hen belangrijke, strategische momenten.’ Van den Bos heeft twintig jaar M&A ervaring voornamelijk bij ABN AMRO, waar hij klanten bediende in de (high tech) maakindustrie en business services, als ook bij Boer & Croon.

Stijn Spitaels heeft twintig jaar internationale ervaring in Europa en emerging markets als strategie consultant en negen jaar ervaring in de voedingsindustrie. Hij was onder andere werkzaam bij EY-Parthenon België, McKinsey en Vandemoortele. Spitaels heeft ruime kennis en expertise met commercial due diligence, value creation en de ontwikkeling van groei- en commerciële strategieën. Binnen PwC Deals wordt Spitaels onder andere verantwoordelijk voor value creation en healthcare. 

Remco van Daal, partner en PwC deals leader: "Wij zijn verheugd met de komst van Stijn en Joscha in onze praktijk. Met hun ruime deals ervaring kunnen we onze klanten nog beter begeleiden in het M&A traject van transactie tot transformatie. Ik kijk uit naar onze samenwerking."

 

Gerelateerde artikelen