Twee nieuwe counsels benoemd bij BJTK

BJTK benoemt per 1 november 2022 Suzanne Beijersbergen en Babette Waltman tot counsel.

Suzanne Beijersbergen (links op foto) werkt sinds 2021 bij BJTK en is verantwoordelijk voor de venture capital praktijk. Babette Waltman (rechts op foto) is sinds 2019 verbonden aan BJTK en maakt deel uit van het M&A team.

BJTK is een boetiekkantoor gespecialiseerd in juridische advisering bij transacties, renewable projecten, financieringen en herstructureringen. Cliënten schakelen BJTK in voor pragmatisch en hands-on advies bij complexe trajecten, vaak in een internationale omgeving. De benoeming van de twee counsels sluit aan bij de vraag van clienten voor ervaren adviseurs en bij de ambitie van BJTK om verder te groeien.

Beijersbergen is gespecialiseerd in venture capital transacties. Zij heeft ruime ervaring met investeringen in de venture capital markt en het begeleiden van investeringsrondes, zowel als adviseur van investeerders als aan de kant van de vennootschap. Zij zal deze praktijk binnen BJTK verder uitbouwen. 

Waltman adviseert in haar praktijk onder meer over fusies, overnames en management buy ins/outs. Daarnaast heeft ze ervaring met het opzetten complexe samenwerkingsstructuren en participatiestructuren. Onder haar cliënten bevinden zich zowel strategische partijen als private equity fondsen.

Quirijn Biesheuvel (Partner, M&A): “Wij zijn ontzettend trots op deze talentvolle advocaten en de bijdrage die zij geleverd hebben aan de reputatie en groei van BJTK de afgelopen jaren. Met deze benoemingen versterken we onze M&A en VC praktijk en ze onderstrepen de waarde die we hechten aan persoonlijke ontwikkeling en het laten doorgroeien van juridisch talent.“
 

Gerelateerde artikelen