TVE Reclameproducties koopt Bergslot Groep

TVE reclameproducties heeft de Bergslot Groep overgenomen. Met de overname ontstaat een van de grootste zogeheten signbedrijven in Nederland.

De overname zorgt ervoor dat “alle bedrijven profiteren van synergievoordelen in een consoliderende markt”, aldus het persbericht van TVE Reclameproducties.

Onder de Bergslot Groep vallen de bedrijven Forty Five in Velp, Bergslot in Dedemsvaart, Bergslot GmbH voor de Duitse markt en Reclamespecialisten. De vier bedrijven blijven actief onder hun eigen naam en verzorgen vrijwel alle soorten visuele communicatie, zoals permanente outdoor signing, fleetmarking en point of salemateriaal. Afnemers zijn onder andere openbaar vervoerbedrijven, grote retail- en supermarktketens als Action, Jumbo en Lidl en multinationals als DPD en Randstad.

Jan Snijders, sinds 2007 eigenaar van de Bergslot Groep, was vanwege zijn leeftijd op zoek naar een passende overnamekandidaat, die de continuïteit van de bedrijven kon waarborgen. Hij schakelde daarvoor de hulp in van Marktlink Fusies & Overnames en vond de juiste kandidaat in TVE Reclameproducties.

 

Gerelateerde artikelen