TSH neemt Eshgro over

Twaalfde overname sinds de oprichting in 2016.

IT-bedrijf Total Specific Hosting (TSH) heeft met hulp van investeerder Strikwerda Investments de Microsoft 365 Cloud-speler Eshgro uit Boxmeer overgenomen. Verkoper is de investeringsmaatschappij Holland Capital

De overname van Eshgro is de twaalfde overname die TSH sinds de oprichting in 2016 heeft uitgevoerd. Door de overname krijgen beide bedrijven een gezamenlijke omzet van ongeveer 200 miljoen euro en 850 medewerkers.

TSH bestaat uit verschillende overgenomen zelfstandige IT-bedrijven die ieder een eigen niche bedienen. Na de overname behouden de bedrijven hun eigen strategie en management. Bedrijven die onder TSH vallen, richten zich op kantoorautomatisering voor financiële dienstverleners, werkplekbeheer voor woningcorporaties, maar ook voor het inrichten van Outlook of Microsoft Teams. Alle bedrijven onder TSH werken volledig cloudgebaseerd. 

Eshgro is een landelijk opererende cloudserviceprovider en werkplekspecialist. Het bedrijf behoort tot de grotere Nederlandse spelers op het gebied van Microsoft 365. Aanvullend is het eigen software-platform Smarter365 ontwikkeld dat werkplekken slimmer maakt. Eshgro heeft de ambitie de leidende Microsoft 365-cloudleverancier van Nederland te worden. Via deze overname krijgt Eshgro met een toegezegde kapitaalinjectie de mogelijkheid door te groeien en aanvullende acquisities te plegen. 

 

Gerelateerde artikelen