Trunkrs haalt 15 miljoen euro groeikapitaal op

Trunkrs, specialist in Same Day & Next Day delivery voor de e-commerce sector, heeft succesvol 15 miljoen euro opgehaald in een series B-investeringsronde.

De financieringsronde werd geleid door Korys, de Belgische investeringsmaatschappij van de familie Colruyt. Naast Korys participeren ook VP Capital, Family office van de familie Van Puijenbroek, en het in Amsterdam gevestigde SET Ventures, dat eerder al investeerde in Trunkrs. 

IMPROVED Corporate Finance adviseerde en begeleidde Trunkrs bij deze financiering. En CMS heeft Korys Investments N.V. geadviseerd bij haar deelname aan een Series B investeringsronde.

Trunkrs is een leidende bezorgpartner van premium e-commerce partijen in Nederland. Vele webshops, waaronder die van Mediamarkt, vertrouwen op Trunkrs voor de snelle en betrouwbare bezorging van hun pakketten. Sinds 2021 levert het bedrijf ook in Vlaanderen. Het opgehaalde kapitaal stelt Trunkrs in staat zijn marktleiderspositie in de Benelux te behouden en te vergroten. Bovendien zal het bedrijf de nieuwe investering gebruiken om de pakketbezorgingsketen versneld te verduurzamen.
 

Gerelateerde artikelen