TREBLE breidt uit met nieuwe counsel Claire Krüger

Met de komst van de ervaren insolventiejurist kan het kantoor nu ook adviseren in distressed M&A.

De transactiepraktijk van TREBLE, het Eindhovense niche advocatenkantoor gespecialiseerd in M&A en Competition, wordt met ingang van 1 januari 2024 versterkt met de komst van Claire Krüger.

Ervaren ondernemings- en insolventiejurist
Krüger is een ervaren allround ondernemings- en insolventiejurist die al ruim vijftien jaar actief is als jurist bij de rechtbank, advocaat/curator en als zelfstandig M&A jurist bij o.a. een corporate finance kantoor. Voordat zij de overstap naar de M&A praktijk maakte, was zij partner bij Van Iersel Luchtman Advocaten. Daar specialiseerde zich in het afwikkelen en voorkomen van faillissementen, reorganisaties en transacties bij bedrijven in moeilijkheden.

Over haar uiteindelijke keuze voor de transactiepraktijk zegt Krüger: “Ik ben enkele jaren geleden gevallen voor de dynamiek en positiviteit van de transactiepraktijk. Ik werk graag met ondernemers samen en mijn bedrijfseconomische achtergrond komt mij in de M&A praktijk ook erg goed van pas.”

Freek Haerkens, Natascha Linssen en Jeroen Louwers, de partners van TREBLE, zijn blij met de komst van Krüger. “Onze transactiepraktijk staat als een huis en wij konden zeker weer versterking gebruiken. Natascha en Freek kenden Claire al en ik was ook al snel zeer te spreken over Claire als speler in ons team. Bovendien kunnen we nu ook adviseren in ‘distressed M&A’. Dat is iets dat we tot nu toe niet deden omdat Freek en ik beiden geen insolventieachtergrond hebben en dat is wel een must”, aldus Louwers.

Gerelateerde artikelen