Transformation Capital stapt in Kubus Sports

Nieuwe investeerder voor sportmerk. 

Kubus Sports en Transformation Capital gaat een partnerschap aan. Samen zullen ze de kansen benutten om de leidende positie van Kubus Sports in de niche van sportuitrusting te versterken.

De gezamenlijke ambitie is om het groeipad van Kubus Sports te versnellen door middel van internationalisering, productportfolio diversificatie en versterking van het merkenportfolio. Daarnaast zal Transformation Capital ondersteuning bieden bij de succesvolle integratie en groei van Naish, een fun- & watersportbedrijf dat eerder dit jaar is overgenomen.

Het team van Oaklins Nederland trad op als exclusief verkoopadviseur voor de aandeelhouders van Kubus Sports bij het aantrekken van een nieuwe aandeelhouder. Deze transactie benadrukt de diepgaande expertise van Oaklins in de sportsector, zoals blijkt uit hun uitgebreide trackrecord van succesvolle fusies, overnames en desinvesteringen in de sportsector. Op basis van dit trackrecord heeft Oaklins gedetailleerde inzichten in sector dynamiek, waarderingstrends, belangrijke persoonlijkheden, evenals potentiële kopers en overnametargets. Het dealteam bestond uit Frank de Hek, sport specialist Derk Verheul, Koen Bodewes en Warner Boumeester.
 

Gerelateerde artikelen