Toptalenten onder de 35 opgelet: dit zijn de jury’s voor de Young M&A Awards

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 11:36
Het zijn misschien wel de meest felbevochten awards: de prijzen in de categorieën Young M&A….

Hoe kan het ook anders, met zoveel hyperambitieuze en competente professionals die allemaal met groot energie en enthousiasme aan hun carrière werken. Ook dit jaar kiest een drietal jury’s de winnaars. De jury’s bestaan uit drie ervaren professionals uit de verschillende M&A-disciplines – vaak zelf winnaars van meerdere M&A Awards – en de jonge dealmakers die vorig jaar de lauwerkrans kregen omgehangen. Uitdaging voor de Instagramgeneratie van vloggers en videobellers: in deze tijden van Corona worden de eerste rondes gedaan aan de hand van de videopitches.

Voor Best Young M&A Advisor hebben we de eer en het genoegen om Tanja Kramer voor te stellen. De topdealmaker van KPN stuurt de telco met vaste hand door spannende tijden van transitie. Olivier Valk is de winnaar van vorig jaar: de senior associate van Allen & Overy maakte vorig jaar indruk met zijn sterkte internationale track record. Christiane van de Wateren reisde voor Philips de hele wereld over en zat aan bij alle grote deals van het concern, waaronder de monumentale spin-off van de lampendivisie. Managing Partner van NautuDutilh Petra Zijp neemt ook weer zitting in het panel, met bijna twintig jaar ervaring als partner op de Zuidas in de achterzak.

Dan Best Young M&A Lawyer. Een van rijzende sterren binnen de Rabobank, William Jones, kwam vorig jaar na een bijzonder spannende panelsessie als beste uit de bus en mag nu zijn opvolger aanwijzen. Wie weet er nu beter wat een advocaat tot een echte topper maakt dan een van de meest ervaren legal headhunters van Nederland? Precies – en om die reden neemt Terry Verheij van Voxius zitting in de jury. Hanneke Rothbarth is partner Freshfields Bruckhaus Derringer is een van dé cross borderspecialisten van dit internationaal georiënteerde kantoor. Trouwe gasten van de M&A Awards weten natuurlijk al wie Eric Wijs is: het Head of Benelux bij Lincoln International stond al meerdere malen op het hoogste treetje. 

Ook voor het bepalen van de beste PE Manager is ook een prachtig team samengesteld. De bancaire kant van de zaak wordt beoordeeld door Pieter Bautz, head of acquisition finance bij ING. Remco van Daal, partner bij PwC, heeft ook bij een indrukwekkend aantal PE-deals aan tafel gezeten. Dan Nathalie van Woerkom van AKD, de advocaat die met alle grote fondsen van Nederland heeft gewerkt. Wat kunnen we nog meer zeggen over de winnaar van vorig jaar Ronald Kemmeren, behalve even beleefd op zijn CV wijzen? De interim-CFO van Tiqets en vice president bij HPE Growth was voor zijn dertigste al bestuurder bij Airborne International en won vorig jaar overtuigend de Award voor beste jonge fondsmanager. 

Vergeet niet om voor het einde van de maand uw kandidaten voor te dragen!

Gerelateerde artikelen