Topjury voor Best Young M&A Lawyer 2019 met Van Bijsterveld, Huige, Verheij en Wijs

Myrthe van Bijsterveld (Rabobank), Mels Huige (Active Capital Company), Terry Verheij (Voxius), Eric Wijs (Lincoln International) vormen in 2019 de jury voor de categorie "Best Young M&A Lawyer" in de M&A Awards.

De juryleden zijn:

  1. Myrthe van Bijsterveld (Rabobank). Myrthe is actief als acquisition-finance-bankier. In korte tijd is ze in razend tempo door de ranks gebroken en werkt ze nu als senior dealcaptain. Myrthe won in 2018 de M&A Award "Best Young M&A Advisor". 
  2. Mels Huige (Active Capital Company). Mels heeft zijn sporen verdiend als dealmaker bij Boer & Croon en maakte de overstap naar investeerder. Mels richt zich binnen Active Capital Company hoofdzakelijk op het verwerven van nieuwe participaties, add-ons en verkooptrajecten.
  3. Terry Verheij (Voxius). Terry begon als advocaat bij Houthoff, haalde en passant nog cum laude een postdoctorale titel en vond uiteindelijk zijn roeping in de werving en selectie. Als partner van Voxius bemiddelt hij jaarlijks tientallen juristen. 
  4. Eric Wijs (Lincoln International). Eric heeft meer dan 25 jaar ervaring met het adviseren van klanten over fusies en overnames, investeringen, buyouts, privatiseringen en herstructureringen.  Eric werkte eerder bij Lazar en ING.

Terry Verheij: "Een goede M&A-lawyer dient, naast de inhoud, over competenties te beschikken die client en wederpartij kunnen verbinden. Daartoe dient een goede M&A-lawyer dus een teamplayer bij uitstek te zijn."

De winnaars van de M&A Awards in 2019 in de categorie "Best Young M&A Lawyer” worden door de lezers van M&A (25% online stemmen) samen met de jury (75%) bepaald. Aanmelden kan nog tot 1 november 2019. 00:00. Kanshebbers pitchen ’s middags 21 november bij NautaDutilh. 

Op de foto Myrthe van Bijsterveld.

 

Gerelateerde artikelen