Tom Hesselink naar Simon-Kucher Nederland

Tom Hesselink benoemd tot Partner Transaction Services & Private Equity bij Simon-Kucher Nederland.

Met ingang van 1 februari 2024 gaat Tom Hesselink bij Simon-Kucher leidinggeven aan het Nederlandse Transaction Services & Private Equity team. In zijn nieuwe rol leidt hij de Nederlandse transactiepraktijk van Simon-Kucher, met een focus op commercial due diligences voor private-equityhuizen en corporates.

Simon-Kucher richt zich op ‘unlocking better growth’, door elke pijler van commerciële strategie en pricing van klanten te optimaliseren. Als onderdeel van toenemende groeivraagstukken van klanten is ervoor gekozen om de transactiepraktijk verder uit te bouwen met het aanstellen van Hesselink, om klanten nog beter te kunnen bedienen in pre-deal trajecten.

Tom Hesselink heeft meer dan zeventien jaar ervaring in strategy consulting, met name binnen deal en groei vraagstukken. Hij was in zijn vorige rol partner bij KPMG binnen het Deal & Growth strategy team en Head of Chemicals and Hydrogen van KPMG Nederland, waarmee hij een bekend gezicht is in de internationale M&A wereld, specifiek met zijn expertise binnen duurzaamheid en waste management.

Gerelateerde artikelen