TMG benoemt Leo Epskamp tot CFO

Mediabedrijf TMG wil Leo Epskamp (52) benoemen als nieuwe Financieel Directeur (CFO). Hij volgt per 1 september Fred Arp op in die functie.
Fred Arp treedt als bestuurder van TMG per 1 november terug en zal als adviseur aan TMG verbonden blijven tot 1 maart 2015 om een aantal lopende dossiers af te ronden.
Epskamp heeft veel ervaring in de mediawereld. Hij vervulde verschillende financiële functies bij Reed Elsevier en gaf als partner en controlerend accountant bij KPMG leiding aan nationale en internationale teams in de mediasector. Zijn laatste functie was CFO van NDC mediagroep. Epskamp studeerde economie aan de Universiteit van Amsterdam en is register accountant.
Michiel Boersma, voorzitter van de Raad van Commissarissen van TMG over de benoeming:
“Met de komst van Leo Epskamp versterken we de Raad van Bestuur opnieuw met veel media-ervaring. Het nieuwe team zal voortvarend met de uitdagingen van de sterk veranderende mediawereld aan de slag gaan. Fred Arp zal zich na een lang dienstverband concentreren op de afwikkeling van een aantal lopende zaken. Wij zijn Fred Arp zeer erkentelijk voor zijn uitstekende staat van dienst gedurende de 17 jaar die hij verbonden was aan TMG”.
De Raad van Bestuur van TMG bestaat vanaf 1 september uit CEO Geert-Jan van der Snoek, aangetreden per 1 juli 2014, CFO Leo Epskamp en tot 1 november Fred Arp als lid.
Gerelateerde artikelen