Tjeenk Willink en Stegerhoek naar Kennedy Van der Laan

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 11:10
Advocatenkantoor Kennedy Van der Laan heeft twee nieuwe advocaten aangetrokken: Quirine Tjeenk Willink en Erik Stegerhoek.

Beide advocaten starten op 1 november bij Kennedy Van der Laan.

Erik Stegerhoek
Erik Stegerhoek is gespecialiseerd in M&A-transacties en heeft ruim 10 jaar ervaring op als advocaat bij De Brauw Blackstone Westbroek. In 2012 en 2013 was hij werkzaam in de corporate- en M&A-praktijk van het prestigieuze advocatenkantoor Kirkland & Ellis LLP in New York.  

Quirine Tjeenk Willink heeft meer dan 15 jaar ervaring in de advocatuur en is expert op het gebied van privacywetgeving en economisch bestuursrecht. Ze vertegenwoordigde marktpartijen in de telecom-, media- en energiesector op het gebied van handhaving en toezicht, en adviseerde over uiteenlopende privacyvraagstukken. Daarnaast geeft ze regelmatig lezingen en brengt vakinhoudelijke publicaties uit en is annotator bij het tijdschrift Jurisprudentie Bescherming Persoonsgegevens.  

Na ruim een jaar als general counsel in de directie van energienetwerkbedrijf Alliander N.V. keert ze terug in de advocatuur als partner bij Kennedy van der Laan. Tjeenk Willink was voor Alliander onder meer partner en hoofd privacy & data protection bij Bird & Bird en deed ruim 11 jaar ervaring op als senior counsel bij advocatenkantoor Allen & Overy.

Gerelateerde artikelen