Titus de Vries benoemd tot partner van Clifford Chance

Het internationale advocatenkantoor Clifford Chance heeft met ingang van 1 mei 2013 Titus de Vries (34) tot partner benoemd.
Bas Boris Visser, managing partner van Clifford Chance in Amsterdam: "Titus is een geweldige aanwinst voor onze partnergroep. Hij heeft de afgelopen jaren een belangrijke bijdrage geleverd aan het verstevigen van de sterke reputatie van onze financiële praktijk. De benoeming is een welverdiende erkenning van zijn expertise, talent en de manier waarop hij onze cliënten bijstaat. Opnieuw betreft het een talent dat zijn loopbaan als stagiair bij ons begonnen is."
De Vries is actief in de praktijkgroep Banking & Finance van Clifford Chance en gespecialiseerd in het adviseren van, hoofdzakelijk, banken op het gebied van overnamefinanciering, gesyndiceerde leningen en algemene kredietverlening. Daarnaast is De Vries actief betrokken bij initiatieven op het gebied van alternatieve bronnen van financiering, waaronder private placements. De Vries begon in 2003 bij Clifford Chance in Amsterdam en was diverse malen gedetacheerd bij grote bancaire cliënten en was ruim een half jaar werkzaam op het Londense kantoor van Clifford Chance. Hij studeerde in 2001 af in Nederlands recht aan de Universiteit van Utrecht en voltooide in 2002 een masteropleiding bedrijfskunde aan de Nyenrode Business Universiteit.
Mark Huddlestone, hoofd Banking & Finance bij Clifford Chance in Amsterdam: "We zijn verheugd om Titus z’n benoeming als partner bij Clifford Chance aan te kunnen kondigen. Het aan boord hebben van een advocaat van het kaliber van Titus onderstreept onze ambitie om steeds het best mogelijke advies en service aan onze groeiende lijst van klanten te bieden en zal onze positie van marktleider verstevigen."
Gerelateerde artikelen