TIIN Capital verkoopt Talmundo

Talmundo, een scale-up in de HR-tech sector, is verkocht aan de HR Nordic-group, die wordt ondersteund door investeerder Verdane Capital.

Een nieuwe baan, altijd spannend! Om dat proces te vergemakkelijken hebben eigenlijk alle grote bedrijven wel enige vorm van 'onboarding' ingesteld voor de nieuwe medewerkers en omdat het 2019 is, is daar natuurlijk ook een app voor.

TIIN Capital zag al vroeg kansen in deze digitale onboarding en investeerde in twee rondes meer dan een miljoen euro in Talmundo, een leverancier van cloud-based onboarding. Door middel van zelfleverende algoritmes en AI-aangedreven chatbots bevindt Talmundo zich aan de cutting edge van de onboarding software, wat zich onder meer vertaalt in samenwerking met grote partijen als Lufthansa, ABN, Tui en BNP Paribas. 

TIIN en de individuele investeerders die het fonds bijeen had gebracht voor dit project stappen nu na een succesvolle scale-up fase uit Talmundo door het belang te verkopen aan het Noorse HR Nordic Group. Oprichter Stijn de Groef blijft aan als CEO. 

Gerelateerde artikelen