TIIN Capital verkoopt belang in SecondFloor

Het Duitse Cleversoft neemt het belang over in het softwarebedrijf dat zich richt op regulatory reporting software voor de financiƫle industrie.

Door de overname wordt Cleversoft de grootste op het gebied van "RegTech" – software die het makkelijker maakt om documenten in te leveren op het gebied van compliance. Financiële gegevens zijn niet bekend gemaakt. 

Het fondsmanagement van TIIN Capital’s Buy-out & Growth Fund is zeer tevreden met deze exit. Partners Michael Lucassen en Maarten Derks zien het grote potentieel voor SecondFloor en de kans om nu door te stoten. “De ontwikkeling naar een productbedrijf met een unieke SaaS oplossing voor de verzekeraars is niet eenvoudig en het team van SecondFloor heeft laten zien over het doorzettingsvermogen te beschikken om dit tot stand te brengen”, aldus Michael Lucassen. Maarten Derks vult aan; “Het bedrijf en management verdient het om in een nieuwe, frisse omgeving een volgende stap te kunnen maken. We zijn er trots op het bedrijf de afgelopen jaren te hebben mogen begeleiden naar deze volgende fase”.

Gerelateerde artikelen