Theaterdiva en soul-zangeres Ruth Jacott op M&A Awards 2017

Grootse voorbereidingen worden getroffen. De meest prominente tafels vliegen als hete broodjes over de toonbank. Menukaarten worden met piekfijne zorg samengesteld en het feestprogramma begint sjeu te krijgen. Want ook Ruth Jacott zal acte de présence geven op de komende M&A Awards!

Het mag nog ver weg lijken, maar nu al maakt tout M&A Nederland zich op voor het meest prestigieuze eindjaarsgala van de Nederlandse fusie- en overnamewereld. Een groot deel van de tafels is reeds vastgelegd, het meergangendiner begint aan smaak te winnen en de eerste M&A-adviseurs en deals liggen op koers voor een nominatie.

Naast de in totaal 32 glorieuze awards die verdeeld zullen worden onder bijna 200 gezaghebbende genomineerden, is er ook dit jaar weer een bruisend feestprogramma. Niemand minder dan onze eigen Billie Holiday, de befaamde Ruth Jacott, zal de dealmakers van Nederland in hogere sferen brengen. Nog meer reden om naar de M&A Awards 2017 te komen!

Reserveer uw tafel of kaart


Wilt u ook in 2017 verzekerd zijn van een tafel of feestkaart op de M&A Awards? Na de awardceremonie bent u van harte welkom tijdens het galafeest met dj, chique Bols cocktailbar aangeboden door Loyens & Loeff, volop netwerkmogelijkheden en spetterende optredens. Sluit het jaar op een stijlvolle manier af met uw team of gasten. Wacht niet te lang. First come, first served. Klik hieronder voor de mogelijkheden om erbij te zijn of neem gerust contact op met Ezri Joy Blaauw via eblaauw@alexvangroningen.nl of 06 4638 4782. 

Gerelateerde artikelen