The Trainee Company neemt Talent Masters over

Met de overname speelt The Trainee Company in op groeiende vraag naar afgestudeerde MBO'ers.

The Trainee Company heeft Talent Masters overgenomen. The Trainee Company is in juni 2023 ontstaan vanuit een samensmelting van STRADIS, GoodtobeBetter en Fincade. Het is tot stand gekomen dankzij een investering van investeringsmaatschappij Quadrum Capital. Het traineebureau is gespecialiseerd in het opleiden van HBO- en WO-starters op verschillende vakgebieden om ze klaar te stomen voor het vervullen van een uitdagende functie bij hun klanten.

Naast de huidige traineeships gericht of HBO en WO afgestudeerde, kan The Trainee Company zich door de overname van Talent Masters nu ook richten op MBO afgestudeerden. Door zich ook hierop te richten is de onderneming beter in staat jong talent te helpen ontwikkelen en hiermee aan de steeds groeiende en veranderende vraag bij klanten te voldoen.

Op dit moment geeft The Trainee Company HBO en WO traineeships in Data, Business & IT en Finance, hier zullen de MBO traineeships in IT gefocust op Cloud, Infra en Beheer aan toegevoegd worden. Het is de missie van The Trainee Company om dé traineepartij van Nederland te worden als het gaat om het slaan van bruggen tussen afstuderen en de start van een succesvolle carrière.

Inspelen op de arbeidsmarkt
Martijn Blok, CEO van The Trainee Company, zegt over de overname: “We zijn al jaren succesvol in het opleiden van HBO en WO trainees. We zien bij onze huidige klanten de groeiende vraag naar afgestudeerde MBO’ers en met de overnamen van Talent Masters kunnen we aan deze vraag voldoen. We hebben ambitieuze groeiplannen voor de aankomende jaren en door de schaalgrootte die we hiermee creëren, kunnen we nog succesvoller zijn voor zowel klanten als trainees.”

Gerelateerde artikelen