The Selection Lab haalt kapitaal op voor verder groei

Investering in software waarmee  recruiters profielen van kandidaten kunnen vergelijken.

The Selection Lab, een ontwikkelaar van assessment technologie, heeft 1.25 miljoen euro opgehaald in een recente investeringsronde, wat de toenemende interesse van investeerders en de vraag vanuit de markt naar gebruiksvriendelijke assessment software weerspiegelt.

De investeringsronde werd geleid door Borski Fund en vergezeld door de huidige investeerder Arches Capital.

The Selection Lab werd opgericht door het echtpaar Lotte Welten (CEO) en Joeri Everaers (COO), en bijgestaan door Jordi Wippert (CTO). The Selection Lab is erin geslaagd om de problemen van complexiteit, prijs en slechte gebruikerservaring, die objectieve selectiemethodes van sollicitanten blijven tegenwerken, te doorbreken.

De door The Selection Lab ontwikkelde software is eenvoudig te gebruiken zonder HR-ervaring, kan geïntegreerd worden met andere HR-software en maakt enkel gebruik van wetenschappelijk gevalideerde tests. Een slimme datalaag biedt een objectieve manier om de soft skills van kandidaten te analyseren. Met deze laag kunnen recruiters de profielen van kandidaten vergelijken met verschillende groepen, zoals andere sollicitanten of best presterende werknemers.

Gerelateerde artikelen