The Selection Lab haalt €300.000 op

The Selection Lab heeft een investering van €300.000 ontvangen van Arches Capital. Met deze investering zal de recruitment tech leverancier haar online assessments en het onderliggende platform doorontwikkelen en het team verder uitbreiden.

The Selection Lab biedt assessments aan om de best mogelijke kandidaten voor een baan te selecteren. The Selection Lab is in 2018
opgericht door Lotte Welten en Joeri Everaers om de selectie van kandidaten objectiever te maken en daarmee diversiteit te stimuleren.

The Selection Lab startte in de juridische sector en wist al snel verschillende advocatenkantoren aan boord te krijgen. Met de software van The Selection Lab kunnen organisaties bepalen welke combinaties van kenmerken – variërend van persoonlijkheidskenmerken tot intelligentie – belangrijk zijn voor het succes binnen hun specifieke organisatie. 

Nadat het product een succes werd binnen de juridische sector breidde The Selection Lab uit naar verschillende sectoren, variërend van werving- en selectiebureaus tot beveiligingsbedrijven. In de afgelopen zes maanden is het aantal klanten vertienvoudigd en is het team uitgebreid naar twaalf mensen. De investering van Arches Capital zal het tempo waarin The Selection Lab een verscheidenheid aan klanten kan bedienen versnellen.
 

Gerelateerde artikelen