The Legal Bench breidt uit met nieuwe partner

Youri van ’t Hul is toegetreden als partner bij The Legal Bench. Van ’t Hul is hiervoor meer dan 10 jaar M&A advocaat geweest bij Houthoff en Baker McKenzie. 

Oprichters van The Legal Bench Maarten van der Kwaak en Loes Mensink lichten de uitbreiding toe: “Ondanks het feit dat we pas sinds vorig jaar actief zijn, worden we in de markt al steeds meer zichtbaarmet onze high-end flexpool voor legal interim support. Dit heeft zich vertaald naar een sterke groei van interessante opdrachten in de afgelopen maanden. Veel van deze interim opdrachten waren in de Corporate M&A en Finance hoek. Door Van ’t Hul aan boord te halen met een bewezen track record in de transactiepraktijk zijn we optimaal gepositioneerd.”

The Legal Bench werkt actief aan partnerships, zo ook met advocatenkantoren. “Cliënten verwachten van advocatenkantoren dat zij de bezetting op hun zaken efficiënt inrichten, wij helpen kantoren en hun cliënten daarbij. Flexibilisering is al langer gaande in de advocatuur omdat cliënten verwachten dat zeer specialistische expertise te allen tijde kan worden geleverd en dat direct kan worden opgeschaald voor urgente projecten. Om projecten efficiënt te kunnen bemannen is een flexibele schil daarom essentieel. “Deze flexibilisering draagt bovendien bij aan de tevredenheid van de eigen medewerkers die hierdoor niet continu worden overbelast in geval van pieken in het werk”, licht Van ’t Hul toe.

What’s next? “Wij bouwen zorgvuldig verder aan onze hoogwaardige flexpool en aan optimalisering van onze dienstverlening naar zowel klanten als zzp-ers. Het is geweldig leuk om met zoveel talent te kunnen spreken en deze mensen in de juiste rol neer te zetten. Zo zorgen wij voor optimale oplossingen voor zowel klanten als ZZP-ers” licht Maarten van der Kwaak toe.

Meer informatie over The Legal Bench is te vinden op www.thelegalbench.nl

 

 

 

Gerelateerde artikelen