The Digital Neighborhood koopt vierde telg in het noorden

De Deense nieuweling Consit Gruppen richt zich grotere bedrijven.

The Digital Neighborhood, een groep Europese techbedrijven die gespecialiseerd zijn in Microsoft AI en Cloud, heeft Consit Gruppen overgenomen, een Microsoft Cloud services provider in Denemarken. Met deze strategische overname versterkt The Digital Neighborhood haar positie in Noord-Europa. Daar is het bedrijf al actief met drie bedrijven (Delegate, Projectum en Sulava).

Ook breidt de groep hiermee haar expertise uit op het gebied van Microsoft Business Central, Dynamics 365 CE, e-commerce platformen, Business Intelligence (BI)- en Artificial Intelligence (AI)-technologieën.

Consit Gruppen staat al ruim 25 jaar bekend om het leveren van maatwerk IT-oplossingen en adviesdiensten. Als Microsoft Solutions Partner is het bedrijf sterk in het laten renderen van vooral Microsoft Business Central, Dynamics 365 CE, e-commerce en BI- & AI-tools.

Consit Gruppen wordt onderdeel van de Cloud Consultancy & App Development Practice van The Digital Neighborhood, dat al met drie bedrijven actief is in Scandinavië met diensten op het gebied van ERP, e-commerce en user experience. Consit Gruppen richt zich op middelgrote en grote ondernemingen.

Consit Gruppen heeft ongeveer 300 klanten, wat het totale aantal klanten van The Digital Neighborhood wereldwijd op ruim 2.700 brengt.

Gerelateerde artikelen