Techone neemt IRIS one uit Rosmalen over

Het aantal overnames in twee jaar nadert de dertig.

De managed serviceprovider IRIS one uit Rosmalen is overgenomen door Techone. Met de deal hoopt Techone haar landelijke positie als dienstverlener op het gebied van cloud- en telecommunicatie voor het MKB te versterken. Ook zet het bedrijf met de overname verder in op de verbreding van het dienstenaanbod om zo nog beter in te spelen op de behoeften van zijn klanten.

Techone is een bekend koper van bedrijven in de ICT-sector. In mei werd Access4IT toegevoegd en in juni versterkte zij zich met de Nemesys Groep. In augustus werd 2Eenheid uit Rijkswijk overgenomen. Iris one is het 28e bedrijf dat Techone overneemt in twee jaar tijd. 

IRIS one heeft 50 medewerkers en bedient ruim 1300 klanten in Nederland. Het bedrijf ziet de verkoop als een logische stap, omdat op deze manier het dienstenpakket kan worden uitgebreid. Ook kunnen klanten nu rekenen op een landelijke dekking. 

IRIS one zal als zelfstandige unit blijven bestaan binnen Techone, zoals gebruikelijk binnen de strategie van Techone. Financiële details over de deal zijn niet bekendgemaakt.
 

Gerelateerde artikelen