Technisch dienstverlener Unica neemt Hellemans Consultancy over

Technisch dienstverlener Unica neemt energieconsultancybedrijf Hellemans Consultancy in Den Dolder over. Hellemans Consultancy, het grootste adviesbureau op het gebied van energie-inkoop en energiemanagement in Nederland, zal onder haar eigen naam actief blijven.

Hellemans Consultancy heeft 32 werknemers en het bedrijf is verantwoordelijk voor de inkoop van ca. 10% van het totale zakelijke volume in de energiemarkt in ons land. Unica neemt een substantieel belang in Hellemans Consultancy en verwerft binnen enkele jaren alle aandelen.

Sinds de oprichting in 1997 richt Hellemans Consultancy zich op activiteiten rond energievraagstukken in de zakelijke markt: het inkopen van energie, advisering over inkoopstrategieën, risico-analyses, administratieve ondersteuning, energiemonitoring, het uitvoeren van energiebesparingsplannen en haalbaarheidsonderzoeken en de advisering over vergroening en duurzame oplossingen. Hellemans Consultancy werkt voor een grote variëteit aan organisaties: het MKB, inkoopcombinaties, zorginstellingen, scholen, (semi)overheidsdiensten, industriële bedrijven en grote concerns met vestigingen in binnen- en buitenland. In totaal betreft het vele duizenden bedrijven en organisaties.

Gerelateerde artikelen