Symbid trekt vier ervaren bestuurders aan

Symbid – het financiële tech-bedrijf achter The Funding Network™ - heeft vier ervaren non-executive directors aangesteld, die zullen functioneren als de Raad van Commissarissen.

Het betreft Hendrik Kasteel (45), voormalig managing director bij Deutsche Telekom, Michiel Buitelaar (52), voormalig Sanoma COO, Jérôme Koelewijn (48), voormalig Morgen Stanley Client Advisory Officer en Vincent Lui (42), vooraanstaand Silicon Valley technologiespecialist. Samen brengen zij bijna 90 jaar ervaring mee, opgedaan in vooraanstaande carrières in internationale ondernemingen. De nieuwe leden zullen met hun expertise Symbid bijstaan in de snelle groei van haar online financieringsplatform.

"We zijn verheugd om de kennis en expertise van de heren Kasteel, Koelewijn, Buitelaar en Lui toe te kunnen voegen als non-executive directors, feitelijk onze Raad van Commissarissen. Door hun ervaring, opgedaan bij enkele van ’s werelds meest succesvolle merken in telecom, media en finance, bieden zij een ongeëvenaarde kennis van marketing en van de technologische en de financiële sector," zegt Korstiaan Zandvliet, medeoprichter en CEO van Symbid Corp.

Zandvliet: "Met hun sterke achtergrond in venture capital en investment consultancy in zowel Europa als Noord Amerika, zullen ze een grote bijdrage leveren aan de verdere groei van ons online financieringsplatform Symbid The Funding Network™. We zien hun steun aan Symbid en onze missie om de financiering van MKB-bedrijven te vergemakkelijken door innovatieve technologie, als een blijk van vertrouwen in de weg die wij als bedrijf hebben ingeslagen". 

Hendrik Kasteel verklaar: “We hebben de voortgang van Symbid, een van de eerste aandelencrowdfunding platformen wereldwijd, op de voet gevolgd en zijn enthousiast om met onze expertise Symbid te helpen met de verdere ontwikkeling van The Funding Network™ tot een van de belangrijkste online platformen voor traditionele en alternatieve financiering”.

In 2011 opgericht als een van de eerste aandelencrowdfunding platformen ter wereld, is Symbid nu The Funding Network™, ‘where companies get funded and grow’. The Funding Network™ geeft ondernemers directe toegang tot verschillende vormen van financiering en biedt tegelijkertijd investeerders volledige transparantie over de risico’s en rendementen van hun portfolio 

Gerelateerde artikelen