Sybren de Beurs en Maarten Buma partner bij NautaDutilh

Sybren de Beurs en Maarten Buma zijn op 1 april 2019 benoemd tot partner.

Sybren adviseert over public en private M&A, corporate governance en venture capital. Daarnaast heeft hij een sector-focus op de Life Sciences en Tech industrie. Van 2016 tot 2017 werkte Sybren vanuit NautaDutilh's kantoor in New York.

Maarten Buma is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en adviseert familiebedrijven, beursgenoteerde ondernemingen en financiële instellingen over corporate governance, joint ventures, fusies en overnames en managementparticipaties. Verder focust Maarten zich op vraagstukken omtrent transparantie van eigendomsstructuren en identificatie van uiteindelijk belanghebbenden (UBO's). Hij is eind 2007 bij NautaDutilh in dienst getreden.

"Wij zijn erg trots op Sybren en Maarten," aldus Petra Zijp, bestuurslid van NautaDutilh. "De stap die zij nu zetten is een bevestiging van hun goede werk en jarenlange inzet. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat zij onze cliënten in hun nieuwe rol nog beter van dienst kunnen zijn. Ook kijken wij er naar uit hoe deze talenten hun praktijkgroep van een nog steviger fundament zullen voorzien. Wij wensen ze alle succes."

Gerelateerde artikelen