SUPERP neemt Interdobs en Powerdobs over

Het complementaire dienstenaanbod staat centraal in de overname.

IT dienstverlener SUPERP intensiveert de jarenlange samenwerking met Interdobs en Powerdobs door de overname van honderd procent van de aandelen.

Het strategische rationale voor de overname is het complementaire dienstenaanbod. Waar Interdobs en Powerdobs jarenlange ervaring hebben in datagedreven oplossingen in SAP en Microsoft, is SUPERP sterk in dienstendomeinen zoals security, testen en development binnen SAP, Mendix en SalesForce.

Door de krachten te bundelen versnelt SUPERP de slagkracht rondom klantadvies, implementatie en optimalisatie. Interdobs en Powerdobs blijven onder de eigen naam en vanuit het eigen kantoor in Den Bosch opereren.

Over SUPERP
SUPERP is sinds 1999 actief als hoogwaardige SAP consultancy dienstverlener in de Nederlandse markt. Het bedrijf heeft de laatste jaren een sterke groei gerealiseerd en verzorgt een breed spectrum aan SAP gerelateerde diensten. Zij heeft onder andere leidende marktposities opgebouwd binnen de kennisdomeinen Security, Testing en Development. Ook is het dienstenaanbod voor SAP gebruikende organisaties verder uitgebreid via dochterbedrijven MxBlue (Mendix) en SxBlue (SalesForce). Anno 2024 werken er ruim 340 consultants onder de vlag van SUPERP om toonaangevende bedrijven te helpen bij de realisatie van hun digitale en SAP gerelateerde uitdagingen.

 

Gerelateerde artikelen