Succesvol ondernemen? Kom naar het M&A Forum op 13 november

Alternatieve financiering, turnaround, restructering en distressed M&A staan centraal tijdens het M&A Forum The Winner Takes It All op 13 november bij KPMG. Ontdek nieuwe financieringskansen en turn around strategieën tijdens de masterclasses van professor Jan Adriaanse, NPEX-oprichter Adriaan Hendrikse en investeringsmanager Marc Renne van Nimbus onder leiding van BNR-presentator Paul Laseur.
De masterclasses en closing panel zijn exclusief voor leden van de M&A Community. Schrijf je hier in voor de masterclasses. Nog geen lid van de M&A Community? Geef je hier op. 
 
Masterclasses turnarounds, alternatieve financiering en hands-on investeren
  • Turnaround professor Jan Adriaanse  van de Universiteit Leiden legt uit hoe bedrijven succesvol kunnen ondernemen in deze turbulente tijden en kansen in M&A kunnen benutten. 
  • NPEX-oprichter Adriaan Hendrikse vertelt in zijn masterclass hoe bedrijven kapitaal op kunnen halen via de nieuwe beurs NPEX. 
  • Investeringsmanager Marc Renne van Nimbus laat zien hoe het tij te keren in een hands-on businesscase
  • In het closing panel onder leiding van BNR-presentator Paul Laseur gaan NPEX-oprichter Adriaan Hendrikse,  turnaround specialist Jan Adriaanse, investeringsmanager Marc Renne, een CFO en een M&A professional van KPMG samen op zoek naar de juiste strategie om bedrijven op het pad van succes te brengen
 
CFO’s, M&A directors en M&A specialisten in gesprek tijdens exclusieve roundtables 
  • Onder leiding van Paul Laseur gaan CFO’s, M&A Directors en herstructureringsspecialisten in gesprek over slim herstructureren voor duurzame groei tijdens de exclusieve roundtable Restructuring en Distressed M&A.
  • Topadviseurs- en betrokkenen uit de sectoren finance, legal, PE en M&A strategy gaan tijdens een besloten roundtable onder leiding van Hill+Knowlton Strategies in gesprek over de succesfactoren bij IPO’s
Deelname is gratis voor leden van de M&A Community. Naast uitnodigingen voor 10 jaarlijkse M&A Forums, het Private Equity Summit en het Corporate Growth Summit ontvangen leden M&A Magazine en hebben leden gratis toegang tot de M&A Database en M&A League Tables. Word hier lid van de M&A Community.
 
Gerelateerde artikelen