Stuur uw beste small cap deal en talentvolle dealmaker in voor de M&A Awards

Uw beste dealmaker en mooiste small cap deal maken kans op een M&A Award. Stuur deze vandaag nog in.

De nominaties stromen binnen. Alleen talenten en deals ingezonden voor 1 november maken kans op de M&A Awards voor Best Young Talent en Best Small Cap Deal 2016.

Best Small Cap Deal (deals met een waarde onder de 20 miljoen) 
Waar grote deals vaak ontstaan uit een koker van juridisch dichtgetimmerde documenten, een krijgsmacht aan adviseurs en een door McKinsey goedgekeurde overnamestrategie, daar worden de small caps juist gekenmerkt door emoties, ondernemersinstinct en onderhandelingskwaliteiten. Zeker een mooi genre dus, die small caps. Geef uw stem daarom in alle wijsheid aan de beste deal.
 
Ga naar het pitchformulier van Best Small Cap Deal
 
Best Young Talent
Iedereen kent de sterren van de M&A-wereld. Maar wie zijn de toekomstige rainmakers van Nederland? In de lijst van genomineerden vindt u een greep uit de allerbeste M&A-advocaten en investment bankers onder de 35 jaar van dit moment. Een gewild lijstje onder recruiters en headhunters. Wanneer u die talentvolle collega liever binnen de muren van uw eigen organisatie houdt, kunt dus maar beter op een ander stemmen. 

Zend uw Young Talent in

Bezoek de zestiende editie van de M&A Awards
In de Nederlandse M&A-wereld beginnen de feestdagen traditiegetrouw al vroeg in december. De Beurs van Berlage zal op donderdag 15 december opnieuw het toneel zijn van de zestiende editie van de M&A Awards, het sluitstuk van een sterk dealjaar. Terwijl buiten de temperaturen langzaam richting winterse waarden dalen, vindt er binnen een hoosbui aan awards plaats. In totaal worden er 32 prestigieuze awards onder bijna 200 genomineerden verdeeld.

Bezoek de M&A Awards

Gerelateerde artikelen