Stuur uw beste small cap deal en talentvolste dealmaker in voor de M&A Awards 2017

De meest getalenteerde dealmaker en mooiste small cap deal maken kans op een M&A Award. Stuur deze vandaag nog in.

Op donderdag 14 december is het weer zover: de M&A Awards. In dit jaarlijkse hoogtepunt van de Nederlandse M&A-wereld worden prestigieuze prijzen uitgereikt voor de beste deals, dealmakers, adviseurs en financiers. 

De M&A Award voor Best Young Talent en Best Small Cap Deal 2017 wordt toegekend op basis van het aantal online stemmen. Breng hieronder uw stem uit. 

Best Small Cap Deal (deals met een waarde onder de 20 miljoen) 

De pracht van de small cap is dat het teruggaat naar de essentie van het dealmaken. Hier geen ontelbaar specialisten die ieder een kleine schakel vormen, maar enkele hoofdrolspelers die de transactie kleur geven met hun persoonlijkheid. Het verhaal van de small cap deal is er een van emotie en karakter. Geef uw stem aan de Best Small Cap Deal van 2017. 
 
Het pitchformulier van de Best Small Cap Deal

Best Young Talent (onder de 35 jaar)

U kunt de beste zijn in uw vak. Maar als u met pensioen gaat, is dat allemaal verloren. Tenzij u een leerling onder hoede heeft genomen die nog beter is dan u. Dan leeft vakmanschap voort. Wie zijn de beslissende dealmakers van morgen? Stem op de meest talentvolle dealmaker onder de 35 jaar. 

Het pitchformulier van de Best Young Talent

Beleef de M&A Awards 2017 op 14 december in Beurs van Berlage

Een evenement met schwung, black tie, hospitality en topentertainment. Professionals simply can’t afford to miss out. Reserveer direct uw tafel of feestkaarten op Overnames.nl.

Gerelateerde artikelen