Strikwerda Investments breidt uit met Gandi.net

De Franse aanwinst wordt deel van het nieuwe merk Your.Online.

Total Webhosting Solutions (TWS) van Strikwerda Investments heeft de Franse domein- & webhostingexpert Gandi.net overgenomen. Het Franse bedrijf was eigendom van Montefiore Investment en een aantal leden van het managementteam. Financiële details over de deal van het bedrijf van Strikwerda Investments zijn niet bekendgemaakt.

Total Webhosting Solutions heeft al meer overnames gerealiseerd. Het bedrijf brengt deze en vorige aankopen onder bij een nieuw overkoepelend merk: Your.Online. Dat bestaat uit acht merken die een miljoen klanten bedienen voor een omzet van 175 miljoen euro. De merken die TWS bundelt zijn Yourhosting, Gandi.net, Versio, Savvi, O2switch, Nexylan Hosting, Shockmedia en Axarnet. Your.Online heeft al aangekondigd dat er nog meer overnames zullen volgen. 

De deal met Gandi.net is begeleid door Allen & Overy. Het team van Allen & Overy werd vanuit Parijs geleid. Bij de transactie was een grensoverschrijdend team betrokken van de kantoren in Parijs, Luxemburg, Singapore en New York. Vanwege het Nederlandse aspect van de deal, waren ook Gijs Linse en Erik-Jan Wagenvoort bij de deal betrokken, Nederlandse partners van Allen & Overy.

Gerelateerde artikelen