Stolp Adviseurs en Accountants en Kab West Accountants & Belastingadviseurs samen verder

Vanaf 1 januari 2016 gaan Stolp Adviseurs en Accountants en Kab West Accountants & Belastingadviseurs als één bedrijf verder. De nieuwe organisatie heeft dan 80 medewerkers en 9 directieleden.

De directies van beide firma’s waren al enige tijd met elkaar in gesprek over de mogelijkheden voor een samenwerking. Binnenkort wordt duidelijk onder welke naam de gefuseerde firma verder gaat. De vestigingen Roelofarendsveen en Voorburg worden ingericht als regiokantoren en de locaties in Barendrecht, Gouda en Zoeterwoude als servicepunten.

In een brief aan de relaties zeggen Stolp en Kab West over de beweegredenen van de fusie: ‘Stolp en Kab West blijken goed te matchen kijkend naar visie, mens en bedrijfscultuur en elkaar te versterken op het gebied van kennis en ervaring. Het beroep van accountant en adviseur is aan verandering onderhevig door onder andere strikte wet- en regelgeving. De digitalisering in de branche vraagt daarbij om een efficiënte en dynamische ICT-structuur. Door het bundelen van onze krachten zijn we uitstekend voorbereid op deze (toekomstige) ontwikkelingen. Creativiteit, durf, doorzettingsvermogen en samenwerking staan centraal in de gezamenlijke dienstverlening en de behartiging van uw belangen.’

Gerelateerde artikelen