Stibbe benoemt vier nieuwe partners

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 09:59
Vier partnerbenoemingen bij Stibbe: het advocatenkantoor heeft Judica Krikke (45), Eva Das (34), Matthijs Kuijpers (36) en Jérôme Aubertin (33) tot partner benoemd.
Eva Das treedt toe als partner in de praktijkgroep corporate / M&A. Sinds haar indiensttreding bij Stibbe in 2003 maakt zij deel uit van de corporate praktijkgroep. Van 2007 tot 2009 werkte Eva op ons kanto
or in New York. Van 2009 tot 2010 werkte zij bij het Amerikaanse kantoor Cravath, Swaine & Moore, LLP, in New York en in Londen. Eva is een all round M&A advocaat. Zij heeft ruime ervaring met complexe, internationale zaken. Haar expertise omvat mede corporate governance, public M&A en private equity. De cliënten van Eva zijn voornamelijk multinationals en investeerders.
 

Matthijs Kuijpers is in 2009 in dienst getreden bij Stibbe. Matthijs is werkzaam in de internationale procespraktijk van Stibbe. In 2006 en 2007 was Matthijs werkzaam voor Sullivan & Cromwell LLP in New York. De internationale procespraktijk van Stibbe is de onbetwiste marktleider op het gebied van kartelschadezaken en toonaangevend op het gebied van (internationale) aandeelhouders- en securities geschillen. Daarnaast is Matthijs expert in het bijstaan van cliënten op het gebied van bestuurdersaansprakelijkheid, complexe contractuele geschillen en fusie en overname gerelateerde geschillen.

Stibbe breidt de Amsterdamse TMT praktijk uit met de komst van Judica Krikke. Judica is een zeer ervaren ICT advocaat. Zij begeleidt outsourcings, ICT inkooptrajecten en andere vormen van ICT samenwerking en dienstverlening. Daarnaast wordt Judica betrokken bij de beslechting van ICT geschillen, zoals mislukte automatiseringen en geschillen over software eigendom en licenties. Judica is door de wol geverfd in ICT & intellectuele eigendom in de transactiepraktijk en heeft een sterke achtergrond in de uitgeverswereld. Judica publiceert en doceert en is examinator bij de postacademische leergang Informatierecht van de Grotius Academie. Zij is afkomstig van De Brauw Blackstone Westbroek en heeft ook gewerkt aan het Instituut voor Informatierecht van de Universiteit van Amsterdam.

Heleen Kersten, Managing partner Stibbe Amsterdam, licht toe: “ Wij zijn verheugd met de benoeming van vier nieuwe partners. Met hun specialistische kennis verwachten wij onze cliënten nog beter te kunnen bedienen. Daarnaast is het goed om te zien dat ons diversiteitsbeleid zijn vruchten afwerpt; twee van de vier nieuw benoemde partners zijn vrouw.”

In Brussel, breidt het team arbeidsrecht uit met de benoeming van Jérôme Aubertin tot partner. Jérôme Aubertin behaalde diploma’s aan de Université Catholique de Louvain en aan de Universiteit Gent (specialisatie arbeidsrecht). Hij legt zich toe op de verschillende domeinen van het individueel en collectief arbeidsrecht. Jérôme is gespecialiseerd in bedrijfsherstructuringen en conventioneel en pseudo-brugpensioen en concentreert zich bovendien op de meest uiteenlopende vergoedingswijzen, zoals bonusplannen, stockoptieplannen en groepsverzekeringen. Jérôme begon in 2003 aan zijn carrière als advocaat bij Stibbe. Hij is eveneens de auteur van verschillende artikelen in tijdschriften die zich toeleggen op de human resourcessector en is eveneens coauteur van een internationale publicatie met betrekking tot “employee share plans”.
Gerelateerde artikelen