Stibbe benoemt Restructuring & Insolvency advocaat Job van Hooff als partner

Benelux advocatenkantoor Stibbe heeft Job van Hooff (35) benoemd als partner. Joannes de Bont (40), Nicolas Roland (36), Maarten Van Staeyen (32), Anne-Marie Nicolas (36) en Jean-Marc Delcour (42), zijn benoemd als counsel.
Het Amsterdamse kantoor van Stibbe heeft haar Commercial Litigation Group verder versterkt met de benoeming van Job van Hooff tot partner in de Restructuring & Insolvency praktijkgroep. Van Hooff begon zijn carrière bij Stibbe meer dan 10 jaar geleden. Hij richt zich op complexe insolventiezaken, vaak in een internationale context.
De Amsterdamse Banking & Finance praktijkgroep wordt versterkt door de benoeming van Joannes de Bont als counsel vanaf 1 januari 2015.
Derk Lemstra, Managing Partner van Stibbe Amsterdam, zegt: "De benoeming van Job als partner en Joannes als counsel bevestigt de ambitie om onze sterke positie in Restructuring & Insolvency en Banking & Finance te behouden. Hun brede ervaring en capaciteiten zal ons in staat stellen om onze cliënten de best mogelijke oplossingen te bieden."
In onze andere Benelux-kantoren breiden we onze praktijken ook verder uit. Ons kantoor in Luxemburg wordt versterkt door middel van de benoeming van Jean-Marc Delcour (Finance) als counsel, naast de komst als counsel van Finance advocaat Anne-Marie Nicolas. Ze dragen bij aan de verdere ontwikkeling van onze Finance praktijk in Luxemburg. 
In Brussel zijn twee advocaten benoemd als counsel per 1 januari 2015: Nicolas Roland (TMT) en Maarten van Staeyen (Corporate en M&A). Gezien de toegenomen vraag van onze Luxemburgse cliënten naar TMT-gerelateerd juridisch advies zal Roland zijn tijd verdelen tussen de kantoren in Brussel en Luxemburg. Hij zal zich ook gaan richten op het coachen en trainen van junior advocaten van de TMT-groep in beide kantoren. Van Staeyen zal de Brusselse Corporate praktijkgroep verder verrijken met zijn brede kennis en expertise op het gebied van M&A, private equity, en andere corporate aangelegenheden in een verscheidenheid van sectoren.
Gerelateerde artikelen