Stephanie Horowitz naar M&A-praktijk Clifford Chance

Advocatenkantoor Clifford Chance heeft Stephanie Horowitz aangetrokken als partner voor de Corporate M&A-praktijk in Amsterdam. 

Horowitz komt bij Clifford Chance van Allen & Overy, waar zij 14 jaar heeft gewerkt aan zowel publiek als privaat M&A-werk. Zij heeft een sterk track record van binnenlandse en grensoverschrijdende transacties. 

Zij heeft ruime ervaring in het ondernemingsrecht, met een focus op publieke en private M&A en joint ventures, waaronder aankoop- en verkoop acquisities en strategische samenwerkingen. Zij trad in 2007 in dienst bij Allen & Overy, na te zijn afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en een Masters of Law-graad te hebben behaald aan de Universiteit van Pennsylvania.

Mark-Jan Arends, Head of Corporate M&A bij Clifford Chance Amsterdam zegt: "Stephanie brengt fantastische ervaring mee in het adviseren over Corporate M&A-werk op het hoogste niveau. Haar vermogen om zowel bij private als publieke M&A-transacties te adviseren is een combinatie die zeldzaam is in de Nederlandse markt. Daarnaast is zij een geweldig en inspirerend persoon om binnen onze groep te hebben. Wij zijn zeer verheugd dat zij ons team komt versterken."

Gerelateerde artikelen