Stephanie Dekker counsel bij Rutgers & Posch

Dekker komt over van CMS en versterkt het Data Protection & Privacy team van Rutgers & Posch.

Het zal niemand ontgaan zijn dat databescherming en het goed in de hand houden van privacygevoelige informatie een steeds belangrijker rol speelt in M&A. Rutgers & Posch heeft om in deze behoefte te voorzien het Data Protection & Privac team uitgebreid met Stephanie Dekker, een ervaren advocaat op dit gebied. 

Inge de Laat, managing partner: 'In de boardroom van onze cliënten zien wij een terugkerende vraag naar advies over Data Protection & Privacy gerelateerde vraagstukken. Wij zijn dan ook erg blij met de komst van Stephanie, waardoor ons Data Protection & Privacy team nu uit vier ervaren advocaten, met ieder verschillende aanvullende specialisaties, bestaat. Dit is een uitstekende samenstelling om onze cliënten nog beter te adviseren.’

Stephanie Dekker, counsel: ‘Ik kijk ernaar uit om de Data Protection & Privacy praktijk verder uit te bouwen in de dynamische en inspirerende omgeving die Rutgers & Posch mij biedt. De opzet van kantoor, high-end dienstverlening in een persoonlijke en ambitieuze setting,sprak mij bijzonder aan.

Gerelateerde artikelen