Stem nu op de Best Deals van 2021

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 13:16
Het online stemmen voor de beste deals in drie categorieën is nu geopend.

Tot en met donderdag 3 december kan er gestemd worden op de Best Deal (waarde van meer dan 250 miljoen euro), Best Deal Mid-Cap (waarde tussen de 50 en 250 miljoen euro) en Best Deal Small-Cap (waarde tussen de 50 en 250 miljoen euro).  

De beste deal van het jaar is meer dan het hoogste cijfertje in de krant en de kunst van het dealmaken is meer dan het opstellen van een contract. De awards voor de beste deals (large-cap, mid-cap en small-cap), zou dus niet alleen op de prijs van de deals gebaseerd moeten zijn, maar vooral op de – toegevoegde – waarde voor een bedrijf en de exit.

Hoe worden de genomineerden en winnaars bepaald?
Voor de verschillende categorieën zijn de afgelopen maanden via MaAwards.nl en MenA.nl vele pre-nominaties ingediend. Veel dank namens de redactie en de jury.

De jury heeft na uitgebreid beraad zes deals voor de Best Deal en Best Deal Mid-Cap genomineerd en dertien deals in de categorie Best Small Cap Deal.

De eindscores worden voor 75% bepaald door de jury en voor 25% door jouw stem. Bekijk nu via onderstaande buttons de pitches en stem op jouw favoriete deal. Goed om te weten: je kunt tot en met donderdag 3 december stemmen en je kunt maar op één deal stemmen. De winnaars worden op 16 december bekendgemaakt. 

 

Gerelateerde artikelen